Ce este un webinar?

Ce este un seminar cu predare on-line (webinar)? Avantajele webinarelor.
Un seminar cu predare on-line (webinar) este un program de pregatire continua, prezentat prin intermediul internet-ului, care poate fi urmarit de pe propriul calculator. Acest seminar este realizat prin transmisie in direct, audio-video si cuprinde si prezentari de slide-uri, un chat-room si o sectiune de intrebari si raspunsuri care ii confera caracter interactiv.
Cursurile cu predare on-line (webinare) sunt modalitatea perfecta de pregatire la distanta Webinariile reprezinta sesiuni scurte de seminarii desfasurate pe web, pentru formarea profesionala la distanta, prin intermediul calculatorului. Webinariile se vor desfasura live si sunt organizate pe teme de analiza fundamentala si analiza tehnica, fiind sustinute de specialisti, certificati in domeniu.

Persoanele care se inscriu la webinarii vor fi invitate, cu 15 minute inainte de inceperea webinarului, pentru a intra pe platforma de online unde pot vedea si auzi prezentarea realizata de catre speaker. De asemenea, intrebarile pot fi adresate prin intermediul chat-ului pus la dispozitie in acest scop, iar raspunsurile speakerului vor fi primite in format audio/video in timp real.

Avantajul webinariior este acela ca puteti participa la seminarii chiar de acasa, prin intermediul internetului si puteti interactiona cu speakerii, beneficiind de un pret avantajos.

Avantajele webinarelor


Economisiţi bani şi timp, fără a renunţa la obiectivele dvs. de formare şi perfecţionare profesională continuă; Costul de participare este mai mic decat cel al unui seminar cu predare la sala

– Optimizaţi-vă productivitatea ţinând pasul cu noutăţile tehnologice şi evoluţiile profesionale;

– Simplu şi fără efort: nu este nevoie să instalaţi niciun program, aveţi nevoie doar de un browser web, de conexiune la Internet şi de boxe sau căşti (VOIP).

– Nu trebuie sa va deplasati intr-o anumita locatie, puteti participa chiar de la biroul sau din apartamentul dumneavoastra. Economisiti astfel timpul necesar pentru deplasare (mai ales avand in vedere traficul aglomerat), pentru gasirea unui loc de parcare sau a unui loc mai bun in sala etc.

– Este interactiv , dumneavoastra avand posibilitatea de a adresa intrebari sau de a solicita explicatii suplimentare in timpul seminarului

– Va ofera ocazia de a studia fara efort, in timp real, tema prezentata

– Puteti urmari dintr-un fotoliu confortabil expunerea, in timp ce va puteti delecta cu o prajitura cu ciocolata sau un bol de floricele

– In cele doua pauze acordate pe durata seminarului, fiecare de cate 20 de minute, aveti un mic ragaz de destindere binemeritata

– Este inregistrat si poate fi urmarit ulterior, pentru aprofundare, ori de cate ori doriti

Asadar, iata motivele pentru care o persoana activa si foarte ocupata sa poata realiza cele 20 de ore de pregatire continua fara eforturi.

2 thoughts on “Ce este un webinar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Powered by WP Hashcash