Developeri Java moldoveni sunt solicitati…

Navigind pe net, am gasit intimplator 3 anuntului de joburi, in care sunt invitati programatori Java din Moldova. Afisez aici doar parte din aceste avize. Dupa cum se vede mai jos,  este afisata si leafa in unele din ele. Dupa cum am mai spus si in alte posturi, va puteti convinge din nou, ca merita sa studiezi Tehnologia Java.

Este destul de simplu – va inscrieti la Webinarele Java pentru Developeri la http://www.java.moldip.info

“…You will be working with 2 Modolvian developers so I would prefer the java person to be from there….( Budget: $750-$1500 USD)”

“…we are seeking a java expert with good linux server experience. c++ an advantage.The person should be from Chisinau, Moldova as we have a small office there.Full detail given upon request. We will require a CV, so please attach one…(Budget: $750-$1500 USD  (Approx. £465-£932 GBP))”

“…Pentru unul din aceste proiecte, in vederea extinderii echipei, vom adauga 15 dintre cei mai buni specialisti in programare JAVA.
Motive pentru care acest proiect te poate interesa:
– Se bazeaza pe cele mai noi tehnologii; servicii la distanta pe sistem wireless care asigura o rapiditate mult mai mare a comunicarii;
– Utilitatea ridicata a aplicatiei: rezultatul eforturilor tale va permite monitorizarea si ajustarea consumului de resurse. Acasa sau la serviciu de exemplu, mii de oameni vor avea posibilitatea sa modifice singuri parametri de tipul: temperatura incaperii, consumul de energie al unei aparaturi casnice sau de birou, etc.
– Expertiza anterioara a echipei noastre: specialistii * au deja experienta practica pe proiecte similare in care se utilizeaza aplicatii modulare (mai exact o parte web si un terminal mobil de tipul client/server). Acest tip de aplicatie permite atat design de retele, cat si supervizarea si interogarea datelor sau exploatarea lor eficienta.
– Context multicultural, oferit atat prin prezenta grupului * in 6 tari cat si prin parteneriatul cu un client renumit la nivel international prin serviciile sale oferite in managementul solutiilor IT din domeniul energetic.
Echipa in care vei lucra:
– Stabilitatea echipei: fluctuatia inregistrata in cadrul * este sub media pietei;
– Standard ridicat de performanta: rezultatele de succes anterioare au generat “repeated business” si au permis creare de parteneri. Acest lucru inseamna proiecte care au fost extinse si clienti multumiti care ne-au incredintat alte noi provocari in IT sau care ne-au recomandat catre alti beneficiari.
– Echipa bine sudata: pe principiul muncim cu pasiune, colaboram intre noi pentru a pastra stacheta ridicata si cand vine vorba de a sarbatori rezultatele de inalta calitate, ne distram pe masura.
Rolul tau in echipa:
– Implicare in toate fazele de dezvoltare: design, codare si testare;
– Propunere de solutii tehnice conform specificatiilor si termenelor limita agreate cu clientul;
– Realizarea documentatiei si rapoartelor aferente;
– Asigurarea suportului informational ca membru al echipei sau mentor pentru persoanele noi/mai putin experimentate, atunci cand este cazul;
– Argumentarea coerenta atat a avantajelor cat si a limitelor unei solutii propuse.
Cerinte:
– Experienta minima de 3-5 ani in programare JAVA;
– Medii de dezvoltare: Eclipse;
– Baze de date: Oracle;
– Excelente abilitati de comunicare;
– Spirit de echipa;
– Cunoasterea limbii engleze – obligatoriu.
Oferta (bonusuri, beneficii):
– Pachet salarial atractiv, care include mai multe tipuri de prime;
– Posibilitati de promovare si de dezvoltare a unui plan de cariera;
– Integrarea intr-un mediu de lucru dinamic, multicultural;
– Posibilitatea de a lucra in strainatate;
– Tichete de masa;
– Asigurare de sanatate;
– Conditii preferentiale pentru angajati in accesarea unui credit bancar pentru procurarea unei locuinte.”

P.S. Grabiti-va – au mai ramas locuri limitate. Si nu uita sa vezi Conditiile de insriere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Powered by WP Hashcash